Notícies

Navigation Bar

El suport al comerç local per Nadal, portada de 'La Pinassa'

El darrer número de l'any 2020 de la revista municipal ens informa de les darreres novetats sobre la festa més màgica de l'any, la visigta dels Reis d'Orient

Above Content Body

Content Core

Al número 154 de 'La Pinassa' també destaca el Pressupost Municipal per a l'any 2021, amb una explicació detallada i fàcil de llegir sobre on es destinen les despeses i d'on provenen els ingressos, i també de les línies estratègiques del pressupost per  a l'any vinent que prioritza salvar vides i empreses, en el context actual de pandèmia.

Informacions diverses de l'actualitat municipal en àmbits diferents, i l'entrevista en aquesta ocasió a la reina del descens en BTT, la nostra veïna Telma Torregrossa, són a les pàgines d'aquest número doble de 'La Pinassa'. 

Tanmateix, una de les informacions més esperades, especialment per als més menuts, és la que fa referència a la visita de SSMM els Reis d'Orient el proper 5 de gener. Així que no us podeu perdre a la pàgina 5 el comunicat que els Patges Reials han fet arribar a en Melcior, en Gaspar i en Baltasar perquè siguin a Premià de Dalt el proper 5 de gener a regalar il·lusió i alegria a tots els infants del poble.

 


 

Descarregueu-vos la revista fent clic a la portada:

Below Content Viewlet

Document Actions