Notícies

Navigation Bar

El proper 8 de febrer torna la Policia Nacional a renovar i obtenir el DNI

Serà a la Sala de Plens i les persones interessades han de reservar cita de forma prèvia posante-se en contacte amb l'OAC

Above Content Body

Content Core

Un equip mòbil de la Policia Nacional visita Premià de Dalt diversos cop l'any per obtenir per primera vegada el DNI o renovar-lo. Aquest servei és prioritari per a persones majors de 65 anys que tenen dificultats per desplaçar-se o amb discapacitat.

Que cal portar per fer la renovació?

1 fotografia, l’import just de la taxa (12€), el DNI, i si es canvia el domicili també cal portar un volant de padró, que es pot demanar el mateix dia a l'OAC.

En cas de primera expedició de DNI d'infants, cal portar la partida literal de naixement, el llibre de família, 1 fotografia, l'import just de la taxa (12€), un volant de padró i han de venir acompanyats d'un dels progenitors.

Com reservar cita?

Heu de trucar al telèfon 93 693 15 15 extensió 1.

En el context de pandèmia actual, es seguiran fil per randa totes les mesures sanitàries establertes per a evitar contagis de Covid 19 com ara el control d'accés, presa de temperatura, desinfecció amb gel hidroalcohòlic, distància i l'ús de mascareta en tot moment.

 

Below Content Viewlet

Document Actions