Notícies

Navigation Bar

El Pla Municipal d’Acceleració Empresarial Exprés arrenca el 4 de març

És una nova acció de la regidoria d’Empresa i Coneixement per a reactivar l’economia local i alhora promoure llocs de treball

Above Content Body

Content Core

Dotze empreses de Premià de Dalt rebran l’acompanyament especialitzat per a sortir reforçades de la crisi econòmica i social que ha provocat la Covid-19.

La crisi sanitària té un enorme impacte en les empreses ja que la incertesa està present en totes les decisions empresarials. La societat empresarial ha d’aprendre a viure i conviure en aquest nou marc d’incertesa i és imprescindible que sàpiga identificar contínuament les oportunitats que es poden generar en aquest marc.

El projecte consisteix en un Pla d’acceleració empresarial exprés que ofereix un acompanyament especialitzat a aquelles petites i mitjanes empreses que estan molt sacsejades per l’impacte de la  Covid. L’acompanyament, a càrrec d’empresaris i emprenedors consolidats, tindrà una temporalitat de 7 hores de dedicació per empresa en una d’aquestes quatre àrees: 

  • Model de negoci: identificació́ d’oportunitats associades al model de negoci actual i possibilitats de disrupció en base a competències bàsiques de l’empresa.
  • Activitats de networking: definició de l’ecosistema de networking que necessita l’empresa per assolir els seus objectius i pla d’actuació per assolir-lo. Implantació.
  • Suport en la cerca de finançament: Definició del pla d’actuació en la cerca de finançament en funció de la fase en la que es trobi l’empresa, des de microcrèdit fins a reunions amb fons de capital risc passant per ajudes públiques.
  • Innovació empresarial: Si la supervivència passa per la innovació, es realitzaran tallers d’identificació de reptes, definició d’oportunitats, plantejament de projectes,  definició d’equip i d’accés al  mercat.

L’inici del programa està previst per al 4 de març de 2021.

Below Content Viewlet

Document Actions