Notícies

Navigation Bar

El mercat setmanal dels dimarts reobre a partir del dia 26 de maig en un nou espai

Cal mantenir una distància mínima de dos metres amb paradistes i clients, i prendre les mesures de prevenció i protecció sanitàries.

Above Content Body

Content Core

Aquest dimarts 26 de maig es reprendrà l'activitat del mercat setmanal no sedentari dels dimarts a Premià de Dalt, després de la suspensió forçosa de l'activitat en les darreres setmanes a causa de la crisi sanitària i el decret de l'estat d'alarma.

El mercat reobre en una nova ubicació, amb algunes limitacions i restriccions, i caldrà també que paradistes i clients prenguin les màximes mesures possibles de prevenció i protecció sanitàries.

Fins a nou avís, el mercat no sedentari s’instal·larà a la zona esportiva de La Petanca, just a sota de l’Escola Santa Anna, al barri Santa Anna-Tió, per a garantir totes les mesures de seguretat i protecció necessàries davant la COVID19. Les parades disponibles seran, de moment, únicament d'alimentació.

L'horari del mercat serà de 7.30 del matí a 14.00 hores i les persones majors de 65 anys tindran preferència per a fer les seves compres en el tram horari de les 8.00 a les 10.00h.

 

Mesures de prevenció i protecció

La Policia Local i personal municipal vetllarà perquè des de l'inici fins a la conclusió el mercat es respectin aquestes condicions controlant i regulant, si fos necessari, l'accés per evitar aglomeracions i, en la mesura del que sigui possible, qualsevol contacte social que no tingui per objecte la compravenda de productes.

Les principals mesures sanitàries que caldrà seguir seran:

  • mantenir una distància mínima de 2 metres amb els paradistes i altres clients
  • fer ús de mascareta
  • No es podran tocar els productes de venda
  • Fer el pagament amb targeta quan sigui possible
  • Els paradistes hauran de fer ús de mascareta, guants i posar a disposició dels clients productes per a la higiene i desinfecció

 

Below Content Viewlet

Document Actions