Notícies

Navigation Bar

El Maresme reconeix les empreses i serveis distingits amb la certificació Biosphere i com a Punts d’Informació Turística

A Premià de Dalt, han estat distingides B&B Premium i La Poma Bike Park.

Above Content Body

Content Core

El Maresme és una comarca compromesa amb el turisme sostenible. Així ho demostra el centenar d’empreses que van rebre el passat 23 de febrer el compromís de qualitat turística Biosphere, un distintiu que acredita i garanteix la sostenibilitat de les empreses i destinacions turístiques. Des de la comarca s’ha fet una aposta decidida per la sostenibilitat, un concepte que no només contempla aspectes mediambientals sinó també socials i econòmics.

Juntament amb el distintiu Biosphere s’han lliurat també les certificacions dels Punts d’informació Turístics, una comunitat a la qual s’han incorporat 5 noves empreses i 75 més han renovat el seu compromís per portar la informació sobre el territori als turistes. Una certificació que ja fa 10 anys que funciona i s’ha anat incrementant cada cop més.

L’objectiu dels Punts d’Informació Turístics és el de formar als responsables de les entitats i empreses en els diferents projectes de la comarca per sensibilitzar als seus clients i oferir-los una atenció personalitzada en la destinació.

Quant a allotjaments, empreses i serveis distingits amb la certificació Biosphere, a Premià de Dalt ha estat B&B Premium. I pel que fa a empreses acreditades com a Punts d’Informació Turística, al nostre municipi Premià de Dalt han estat B&B Premium i La Poma Bike Park.

Biosphere

 

Punts d'Informació Turística

 

Beneficis d'incorporar i de comunicar les iniciatives sostenibles:

  • Posiciona’t en un mercat emergent
  • Millora la credibilitat i reputació
  • Atrau nous clients amb consciència sostenible
  • Diferencia’t i destaca respecte dels teus competidors
  • Genera valor afegit als teus productes/serveis
  • Estableix noves relacions amb altres entitats sostenibles
  • Consolida la teva entitat a llarg termini
  • Contribueix a impulsar un sector turístic més sostenible i compromès amb l’entorn

Below Content Viewlet

Document Actions