Notícies

Navigation Bar

El Happy Ride Weekend torna a reunir els millors bikers a La Poma Bikepark del 27 al 29 de setembre

S’estrena la categoria femenina per a la competició de Dirt Jump

Above Content Body

Content Core

La Poma BikePark ja és a punt per al seu 12è Happy Ride Weekend (HRW) del 27 al 29 de setembre. Un cap de setmana que celebra el concepte de divertir-se amb la bicicleta en un format de competició obert a tothom.

HRW s'avança al calendari per tal d’aprofitar les millors condicions climatològiques. Tot i el canvi de dates, segueix sent una de les últimes competicions de la temporada i això dóna la possibilitat als millors riders de tot el món de gaudir d'unes instal·lacions en òptimes condicions i en un ambient immillorable durant tot el cap de setmana.

Més de 150 bikers professionals i amateurs vinguts de tot el món es reuneixen cada any a La Poma Bikepark de Premià de Dalt per participar en l'espectacular circuit de Dirt Jump, la disciplina estrella i per a la qual aquest any s'estrenen dues noves categories, "Kids" i "Women".

Fins ara els ciclistes més joves només podien participar en la disciplina de Pump Track, un circuit amb corbes peraltades i que es disputa a contrarellotge i en el què només els riders tècnics i amb més ritme aconsegueixen els millors temps.

Amb la inclusió de nens/es i dones en la disciplina del Dirt Jump l'equip de La Poma Bikepark segueix fomentant l'esport base i el creixement d'aquest esport, tal i com explica el responsable de la instal·lació, en Josep Martos, "amb el projecte d'escola ja desenvolupat i en expansió, el següent pas era facilitar als més petits i a les dones un espai en què es puguin mesurar entre ells, gaudir i ser també protagonistes del gran espectacle que és el Happy Ride Weekend”.

El cap de setmana començarà ja divendres 27 de setembre amb els entrenaments i moltes sorpreses per als participants per donar pas a les classificatòries de dissabte. Durant la gran final de diumenge es veuran els millors trucs, espectaculars tocs de campana al Hit the Buff Bell i molta alçada al Red Bull Best Air.

L'entrada al públic és gratuïta durant tot el cap de setmana i hi haurà paradetes amb les millors marques, servei de bar i menjar.

Obertura parcial dels nous serveis

Aprofitant l'esdeveniment, s'obriran al públic gran part dels serveis en forma de mòduls/contenidors que s'hi han instal·lat, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Concretament, infermeria, vestidors i lavabos masculins i femenins,i punt d'entrada/control d'accés. Restarà per obrir, properament, el mòdul destinat a servei de restauració. El cost d'aquesta obra ha estat de 235.480,00 €.

 

Below Content Viewlet

Document Actions