Notícies

Navigation Bar

El Govern presentarà l'avantprojecte del Pla de Mandat en sessions obertes a la ciutadania

Es convoquen audiències públiques per a facilitar que les persones de tots els barris de Premià de Dalt puguin conèixer-lo i fer aportacions per a incorporar-les al full de ruta de la legislatura

Above Content Body

Content Core

Durant el mes de març es portaran a terme 5 audiències públiques de presentació de l’avantprojecte del Pla de Mandat on s'explicaran les principals línies de planificació estratègica que marcaran les actuacions a executar el Govern fins al maig de 2023.

En aquestes sessions ciutadanes es presentaran a la ciutadania de cadascun dels diversos barris que conformen Premià de Dalt aquests objectius i es realitzarà una escolta activa del que la ciutadania vulgui traslladar al Govern. Posteriorment, s'habilitarà un espai en línia en què els veïns i veïnes podran consultar primer la proposta del Pla i després el seu grau de compliment.

El Pla duu per títol ‘Premià de Dalt al centre de tot’ i posa el seu focus en 5 eixos, un poble segur i accesible; saludable i culturalment actiu; solidari i amb qualitat de vida; per als joves, solvent i innovador; i sostenible, connectat i acollidor. Per al mandat 2019 – 2023, el Govern s’ha marcat una sèrie de prioritats que orienten la seva actuació i que contribuiran a fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


Participació activa dels veïns/es

Les sessions es realitzaran en els següents equipaments i dates:

  • Divendres 20 de març, 19.00 h a l’Espai Santa Anna (Barri Santa Anna-Tió).
  • Dimarts 24 de març, 19.00 h a la sala polivalent de l’Escola Santa Anna (La Floresta – can Vilar).
  • Dimecres 25 de març, 19.00 h al local de l’Associació de Veïns (barri del Remei).
  • Dijous 26 de març, 19.00 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament (nucli antic i altres).
  • Dimarts 31 de març, 19.00 h, a la seu social de Les Pèrgoles 

 
Podeu consultar el document inicial del Pla en aquest ENLLAÇ. A banda de les audiències públiques, també podeu fer les aportacions que desitgeu en aquest FORMULARI del web municipal.

Below Content Viewlet

Document Actions