Notícies

Navigation Bar

El festival familiar Arrela't a Sant Jordi és la portada de 'La Pinassa' d'abril

L'esdeveniment tindrà lloc del 23 al 25 d'abril a l'espai can Verboom. Les entrades es venen de forma exclusiva per internet.

Above Content Body

Content Core

L'Arrela't també és el tema destacat, amb el grup barceloní Mishima com a plat fort del festival que té lloc al voltant de la Diada de Sant Jordi amb vocació d'esdeveniment familiar. A banda de Mishima, les actuacions de Clemm, The Crab Apples que presenta el seu nou treball discogràfic, i el grup local Arrels ompliran de bona música la programació. Gegants, il·lustracions, presentacions de contes (entre ells el darrer de Premià de Dalt que duu per títol "El comte de Sant Mateu") i llibres, activitats infantils, ruta guiada per can Verboom, art en seda, Poesia i un mercat d'entitats culturals locals són la recepta d'aquest esdeveniment que ha vingut per a quedar-se cada primavera per a descobrir el talent, el patrimoni i la cultura que ofereix el municipi al món.

Altres notícies destacades que recull el butlletí municipal és l'obtenció, per sisè any consecutiu, del Segell Infoparticipa que certifica l'excel·lència i el 100% de transparència de la comunicació pública de Premià de Dalt; la reobertura del consultori mèdic de l'Enllaç; la visita institucional del conseller d'Educació, Josep Bargalló; o la senyalització amb faristols de la ruta guiada sobre Marià Manent, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El reportatge central és un balanç de l'any 2020 de la Biblioteca Jaume Perich i Escala, mentre que l'entrevista en aquest número és a la nostra veïna Teresa Meca, propietària de la històrica merceria Ca la Teresa situada al carrer de la Cisa.


Cliqueu a la imatge per a descarregar-vos la revista o l'entrevista.

 

Below Content Viewlet

Document Actions