Notícies

Navigation Bar

El consultori local Nucli Urbà de Premià de Dalt modifica temporalment l’horari d’obertura

El consultori local situat a l'antiga escola Cristòtol Ferrer modifica el seu horari d’obertura durant les festes de Nadal.

Above Content Body

Content Core

 

Concretament, del dimarts 27 de desembre al dijous 5 de gener, ambdós inclosos, el centre obrirà de 8 a 15 hores.

Fora de l’horari del centre, i per atencions que no puguin esperar, cal trucar al 061 Salut Respon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, us adreçaran al centre de salut més adient o bé activaran els professionals de salut del Servei d’Emergències Mèdiques per donar l’atenció pertinent.

En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Recordem que la programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 326 89 01. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta.

 

Institut Català de la Salut

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Maresme concretament l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

 

Below Content Viewlet

Document Actions