Notícies

Navigation Bar

El complex de salut i esport, reportatge de La Pinassa número 174

Aquest equipament completarà l'anella esportiva municipal amb una piscina, sales d'activitats dirigides, pistes de pàdel...

Above Content Body

Content Core

La revista municipal La Pinassa de desembre/gener informa com a tema destacat de l'activació de 10 nous agents civis/serenos distribuïts per 8 zones de Premià de Dalt amb l'objectiu de reforçar la seguretat ciutadana. Aquests persones s'afegeixen a les 2 que ja patrullaven.

Una altra de les notícies destacades és la recuperació de la Festa de Cap d'Any per a donar la benvinguda al 2023 en un ambient familiar al pavelló poliesportiu municipal, un esdeveniment que organitza la regidoria de Cultura. Cal recordar que la compra d'entrades és únicament per internet en aquest enllaç. La mateixa regidoria ens proposa un magnífic Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra de Cambra Catalana, per al 7 de gener a les 18.30 hores, al Teatre de Sant Jaume, amb entrada gratuïta.

L'estrena d'un parc de Nadal, és a dir, un festival Divertit en versió d'hivern per als dies 2, 3 i 4 de gener al pavelló poliesportiu, és una altra de les informacions rellevants d'aquesta revista municipal que inclou els mesos de desembre i gener. Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç.

Cliqueu la imatge per a descobrir el futur nou complex mulltiesportiu

L'entrevista la protagonitza l'Eva Rocas-Albas, d'Animalons Veterinaris. Cliqueu la imatge.

Consulteu tota La Pinassa fent clic a la seva coberta.

 

Below Content Viewlet

Document Actions