Notícies

Navigation Bar

El Circ Smile presenta la segona part  de Risoteràpia a Premià de Dalt

Mateix nom, però espectacle totalment renovat, instal·lat al costat d'Illa Fantasia fins al 21 de març

Above Content Body

Content Core

Després d’uns mesos d’aturada obligatòria per la Covid-19, el Circ Smile by Alex Zavatta torna a arrancar gira i escull Premià de Dalt com a punt de partida per presentar la segona part de l’espectacle Risoterapia, que tot i mantenir el mateix nom, la proposta artística i còmica són totalment renovades.

La carpa s’instal·larà a l’Avinguda de la Pedra Blanca (al costat d’Illa Fantasia) del 6 al 21 de març de 2021. Tots els horaris de les funcions es poden consultar al web del Circ, així com comprar les entrades anticipadament (opció recomanada per l’aforament reduït). Tots els divendres, les entrades de nens (de 2 a 12 anys) costaran només 5 euros.

Els patins acrobàtics dels germans Holler i Kimberly Zavatta (Itàlia) és una de les atraccions fortes del Circ Smile. El seu número va ser premiat en la 6a edició del Festival New Generation de Circ de Montecarlo, i enguany presenten un nou truc a la pista on Holler subjecta una corda amb les dents d’on s’hi penja Kimberly mentre giren a tota velocitat. Són l’única parella de patinadors acrobàtics a Europa que realitzen aquest truc. A banda dels patins, també
hi ha números de contorsió, equilibris, aeris i molt d’humor.


La cultura és segura

Aforament reduït al 50%, ús obligatori de mascareta en tot el recinte i gel hidroalcohòlic són només algunes de les mesures que s’apliquen per fer front a la Covid-19 perquè tot i la pandèmia el públic pugui seguir gaudint de la cultura, més necessària que mai, de manera segura. A més de la distància corresponent entre grups diferents, cal recordar que una carpa de circ és un recinte on per les seves característiques compte amb una bona ventilació natural de per si.

Es recomana comprar les entrades a través del web del Circ, per reduir al màxim el contacte físic durant la transacció i poder validar les entrades amb lectors un cop s’arribi a l’entrada del circ.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions