Notícies

Navigation Bar

El 7 de març arrenca el nou parc de calistènia i street workout a Premià de Dalt

Cal inscripció prèvia mitjançant un formulari per a gaudir de les classes a càrrec d'un monitor esportiu

Above Content Body

Content Core

La calistènia és un sistema d’exercicis físics amb el propi pes corporal; en este sistema l’interès està en els moviments de grups muscular més que en la potència i l’esforç. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa). Són exercicis que es centres en moviments on intervenen diferents grups musculars. Combina força, potència i agilitat amb una bona flexibilitat. Els braços, les abdominals i els glutis són els músculs més implicats en aquesta pràctica esportiva. 

Els elements de calistènia i street workout són modalitats esportives que consisteixen en l’entrenament de totes les capacitats físiques mitjançant el pes corporal, barrejant moviments de tensió, dinàmics, explosius i introduint acrobàcies en la modalitat del free style.

L’ús d’aquests elements està destinat únicament a persones joves i adultes, o que superin l’1,40 metres d’alçada.

Amb aquest nou parc, la Regidoria d’Esports amplia l’oferta d’equipaments per a l’activitat física d’accés lliure. L’objectiu és poder fomentar l’esport i hàbits saludables entre els/les veïns/es del municipi.

On es fa la calistènia?

A les noves instal·lacions del carrer Oest de Premià de Dalt, darrere del centre comercial situat a l’av. Pedrablanca.

Quan es fa?

Dissabtes al matí en dos torns:

  • El 1r, d’11 a 12 hores
  • El 2n, de 12 1 13 hores.

A cada torn es preveu un grup de 10 joves. L'activitat dirigida començarà el dissabte 7 de març i acabarà al desembre.

Com apuntar-s’hi?

Heu d’emplenar un formulari i us faran una entrevista de selecció per a participar en les classes de formació a càrrec d’un entrenador personal del municipi. Escanegeu el codi QR o cliqueu AQUÍ.

Normativa d'ús

  • L'ús d'aquests elements està destinat únicament a persones joves i adultes (de 14 a 29 anys), o que superin l'1,40 metres d'alçada.
  • L'ús dels elements per part de menors, haurà d'estar supervisat per una persona adulta i serà sota la seva responsabilitat.
  • Haureu d'evitar l'esforç excessiu durant l'ús dels elements i ser conscients de la vostra aptitud i capacitat des del punt de vista mèdic.
  • Mireu al vostre voltant abans de la realització de qualsevol exercici per assegurar-vos que no hi hagi usuaris als que pugueu colpejar o interferir.

Below Content Viewlet

Document Actions