Notícies

Navigation Bar

El 28 i 29 de novembre, Catalunya organitza el Gran Recapte d'Aliments

Per al repte d'aquest any l'entitat necessita l'ajut de 15.000 voluntaris

Above Content Body

Content Core

Logotip de la campanyaPer cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per al repte d'aquest any l'entitat necessita l'ajut de 15.000 voluntaris i, així, superar la quantitat de 2.727.000 d'aliments recollits l'any passat. Els dies 29 i 30 de novembre se situaran als supermercats i mercats de tot Catalunya 1.3000 punts de recollida d'aliments. 'Volem donar una bona notícia' és l'eslògan de la campanya, que té el suport de destacats periodistes que animen la ciutadania a col·laborar-hi. Els voluntaris poden inscriure's al la web del Gran Recapte.

Una de les novetats d'enguany és que s'ha habilitat el web per a facilitar que les persones interessades en el voluntariat puguin registrar-se a través d'un senzill formulari ja disponible.

L'any passat es van arribar a recaptar 2.727.000 aliments nutritius de llarga durada, com ara llegums, conserves de peix, llet i oli. El Gran Recapte també vol donar a conèixer la situació que travessa la població en un moment precari. Segons els bancs, el 20% de la població viu en situació de pobresa al Principat, és per això enguany volen superar la quantitat de donacions. 

A més, per conscienciar la població perquè hi participi, periodistes com Jordi Basté, Albert Om, Màrius Carol, Josep Cuní, Xavier Graset, Mònica Hernández i Justo Molinero han protagonitzat diversos espots televisius en què animen la ciutadania a sumar-se al Gran Recapte.

Si no pots apropar-te a un punt de recollida els dies 29 i 30 de Novembre, pots donar aliments on line, des d'aquest mateix moment a través del següent enllaç.

Below Content Viewlet

Document Actions