Notícies

Navigation Bar

El 28 d'octubre us proposem un maridatge, "L'Art del Vi"

Es tracta d'una activitat participant en el Mes de la DO Alella Vi+. L'Associació d'Artistes de Premià de Dalt seleccionarà un vi de la DO Alella i el relacionarà amb una de les seves obres.

Above Content Body

Content Core

Es tracta d'una activitat participant en el Mes de la DO Alella Vi+.

L'Associació d'Artistes de Premià de Dalt seleccionarà un vi de la DO Alella i el relacionarà amb una de les seves obres. L’artista i el Celler hauran d’explicar el vincle entre aquests elements (art + vi) al públic en uns cinc minuts. Les exposicions, cada una pautada, es faran a la Sala de Plens i seran obertes al públic.

Paral·lelament a les presentacions de les obres, els artistes exposaran les seves obres a l'entrada de l’Ajuntament juntament amb el vi DO Alella seleccionat. Els cellers representats, mitjançant el punt itinerant de la DO Alella, oferiran el tast (places limitades) i venda dels vins amb els quals s’ha fet el maridatge a la plaça del Mirador, just davant de la sala de sessions del Consistori. Per acompanyar l’exposició i els tastos, l’Escola Municipal de Música farà un concert en viu (Jazz, música clàssica…).

L’exposició de les obres amb el vi presentat es mantindrà de manera permanent durant una setmana a l'entrada de l’Ajuntament, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadana (OAC).

INSCRIPCIONS GRATUÏTES/PLACES LIMITADES AL TAST. Cal apuntar-s'hi per correu electrònic o bé per telèfon trucant al 93 693 15 91.

Descarregueu-vos totes les activitats programades AQUÍ.

Below Content Viewlet

Document Actions