Notícies

Navigation Bar

Divendres 27 d’agost, nova edició de ‘Poetes sota la lluna’.

El festival es clourà amb l'espectacle ‘Fantasies d'un vespre d'estiu’, dirigit pel clarinetista Toni Oró

Above Content Body

Content Core

El festival de poesia de Can Vallerià, a Premià de Dalt, torna el divendres 27 d'agost a les 21.30 hores i amb entrada gratuïta. Miquel Desclot, darrer guanyador del premi Carles Riba i un dels poetes contemporanis de més prestigi, encapçala el cartell del festival.


La sisena edició de Poetes sota la lluna l’obrirà l'escriptor i traductor Esteve Miralles, i l'autora amaziga resident al Maresme Asmaa Aouattah. Després Miquel Desclot recitarà el seu llibre premiat Despertar-me quan no dormo, entre d'altres poemes.

El festival es clourà amb l'espectacle Fantasies d'un vespre d'estiu, dirigit pel clarinetista Toni Oró. Oró, un dels impulsors del col·lectiu de músics del CAT de Gràcia, actuarà amb el pianista Ferran Martínez, el cantant Jordi Vidali el multinstrumentista Rafel Sala. A través d'una narració que anirà lligant la màgia de la paraula dita i el lirisme de les nits d'estiu, l'espectacle acollirà poemes que va musicar el recentment desaparegut Jordi Fàbregas, fundador i ànima del CAT. D'aquesta manera Can Vallerià retrà homenatge al músic sallentí, gran amic dels membres de l'entitat de Premià de Dalt.

L'entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia. L'accés a la masia de Can Vallerià serà per rigorós ordre d'arribada i fins que l'aforament, enguany limitat, quedi complert. L'ús de mascareta serà obligatori durant tot l'acte.

Can Vallerià

Casa natal de l'escriptor i poeta Valerià Pujol, és al Passeig Coromina, 32, al centre de la vila de Premià de Dalt. Hi ha un ampli espai d'aparcament a escassos metres.

Below Content Viewlet

Document Actions