Notícies

Navigation Bar

Divendres 14 de juliol, Jazz en la Nit ens proposa una fusió de gospel amb esperit africà amb les veus del grup “The Sey Sisters”

A les 22.00h als jardins de Can Figueres

Above Content Body

Content Core

The Say SistersSota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres, un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment.

The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gospel que canta per l’esperança d’una Àfrica més pròspera.

The Sey Sisters, les veus de tres germanes cantant juntes, ens transmet el poder de la música que corre per les seves venes. Amb una agradable fusió de l’ànima gospel i de l’esperit africà, aquestes germanes de Ghana estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu enganxós ritme i la seva energia contagiosa, la seva inspirant música i els seus atraients moviments, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió. I en aquest viatge, se senten molt orgulloses d’estar acompanyades pel seu lleial i sense cap mena de dubte talentós músic: Albert Bartolomé, el piano i el saxo del qual harmonitzen màgicament les veus de les germanes Sey. I per això, aquest regal, les seves tres veus combinades, han aconseguit donar-los l’oportunitat de compartir escenari amb músics nacionals i internacionals, conegudes bandes i increïbles veus que han cregut, creuen i seguiran creient en el poder de la seva música. No ho faries tu?

Us esperem als jardins de Can Figueres el divendres 14 de juliol, a les 22.00 hores.

Podeu comprar la vostra entrada a través d'Atrápalo.

Below Content Viewlet

Document Actions