Notícies

Navigation Bar

Dissabte es lliura el 42è Premi de Poesia Marià Manent a Premià de Dalt

És un dels premis literaris més antics de Catalunya. L'any passat, per primera vegada el premi va ser per a una veïna del poble, concretament per a la Montse Assens amb 'Apartheids'. El Premi de Narrativa a la memòria d’en Valerià Pujol, va ser per a Raimond Aguiló

Above Content Body

Content Core

La sala Sant Jaume de la Societat Cultural Sant Jaume es vesteix de gala per acollir dissabte a la tarda el lliurament del 42è Premi Marià Manent. Els premis els organitza la secció d'Arts i Lletres, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt, l'Associació d'Artistes i l'Escola Municipal de Música.

El Premi de Poesia Marià Manent està dotat amb 2.000€ que concedeix l’Ajuntament al recull de poesia de tema lliure i escrita en català. A part de la dotació econòmica, la persona guanyadora també rebrà una obra de la reconeguda ceramista local Madola, obsequi de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt. L'obra guardonada serà editada per ‘Quaderns de la Font del Cargol’ amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt i de la família de Marià Manent.

També s’atorga el Premi de Narrativa a la memòria d'en Valerià Pujol, amb un únic premi de 500 euros concedit pel Consistori i una obra de la ceramista Madola.

L'Escola Municipal de Música també hi participa amb la interpretació de peces musicals en el decurs de l'esdeveniment literari.

El jurat dels premis està format per Vicenç Llorca (president), Jordi Manent, Àngels Gregori, Susanna Rafart i Albert Calls. La decisió del jurat és inapel·lable. El jurat pot però declarar desert el premi i està facultat per a resoldre qualsevol dubte no previst en aquestes bases.

 

Below Content Viewlet

Document Actions