Notícies

Navigation Bar

Dissabte 19 de novembre es lliura el 46è Premi de Poesia Marià Manent

En el decurs del certament literari, també es lliura el Premi de Narrativa a la memòria d’en Valerià Pujol i Bosch.

Above Content Body

Content Core

Aquest dissabte a les 7 de la tarda es lliura el 46è Premi de Poesia Marià Manent a Premià de Dalt. Es tracta d’un dels premis literaris més antics de tot Catalunya i té lloc al municipi, concretament, a la sala teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

La sala teatre de Sant Jaume es vesteix de gala per acollir dissabte a la tarda el lliurament del 46è Premi Marià Manent. Els premis els organitza la secció d'Arts i Lletres de l’entitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

El Premi de Poesia Marià Manent és un dels més antics de tot Catalunya. Està dotat amb 2.000 € al millor recull de poesia de tema lliure i escrita en català. L'obra guardonada serà editada per ‘Quaderns de la Font del Cargol’ amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt i de la família de Marià Manent. En el decurs de l’esdeveniment, també es lliurarà el Premi de Narrativa a la memòria d'en Valerià Pujol i Bosch, amb un únic premi de 500 €. El jurat dels premis està format per Vicenç Llorca (president), Jordi Manent, Àngels Gregori, Susanna Rafart i Albert Calls.

La presidenta de la SC Sant Jaume, Emma Escolano, i l’alcalde, Josep Triadó, seran les persones encarregades de donar els dos premis, respectivament.

L'acte comptarà amb moments musicals, Càpsules Poètiques, amb l’Anna Güell i la Bàrbara Granados.

Below Content Viewlet

Document Actions