Notícies

Navigation Bar

Disponibles les bases de la 46a edició dels Premis literaris Arts i Lletres

La data límit de presentació d’originals és el 15 de setembre de 2022.

Above Content Body

Content Core

Aquests premis literaris tenen dues modalitats, el Premi Marià Manent de poesia. I el Premi de narrativa a la memòria d’en Valerià Pujol i Bosch.

El premi de poesia s’atorga a un recull de poemes de mínim 400 versos. Té una dotació de 2.000 euros i la publicació del llibre a la col·lecció Quaderns de la Font del Cargol. I el Premi de narrativa a la memòria de Valerià Pujol es lliura a un conte d'una extensió màxima de 20.000 caràcters espais inclosos i té una dotació de 500 euros.

El jurat dels Premis literaris Arts i Lletres està format per Vicenç Llorca (president), Jordi Manent (secretari), Àngels Gregori, Susanna Rafart i Albert Calls.

Els Premis literaris Arts i Lletres els organitza aquesta secció de la Societat Cultural Sant Jaumeamb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt, l'Area de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració d'Art Primilia que encada edició obsequia les persones premiades amb una obra, enguany una creació de la Isabel Domínguez IDO.

Marcel Riera i Bou va ser el darrer guanyador del Premi Marià Manent de Poesia amb "Laietània". 


 

Bases 

Below Content Viewlet

Document Actions