Notícies

Navigation Bar

Disponible un habitatge públic de lloguer

A l'Espai la Fàbrica. Concretament, al torrent can Pau Manent, 1-3. Sol·licituds fins al 7 de desembre de 2022.

Above Content Body

Content Core

Les persones interessades en un habitatge de protecció oficial en règim de lloguer han de saber que n'hi ha un de disponible a la promoció anomenada "La Fàbrica 1" i que està situat al torrent de can Pau Manent, 1-3. Es tracta d'un pis de propietat municipal amb un preu de lloguer de 415,58 EUR que inclou una plaça d'aparcament soterrat en el mateix sector.

Cal consultar els requisits i les condicions d'accés en aquest ENLLAÇ. 

Entre les sol·licituds rebudes de forma correcta es farà un sorteig públic. Automàticament les persones participants en aquest sorteig entraran a formar part de la llista d'espera, la qual es mantindrà activa durant 6 mesos.

Registre de Sol·licitants d'Habitatge Públic

Per optar a un habitatge amb protecció oficial, sigui en lloguer o en compra-venda, és un requisit imprescindible estar inscrit en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya. La vigència de les sol·licituds al registre en qüestió és d’un any.

La finalitat d’aquest registre és:

  • Proporcionar infomació sobre les necessitats reals i la distribució territorial d’habitatges amb protecció oficial.
  • Facilitar i agilitar els processos d’adjudicació i transmissió d’habitatges protegits, tot garantint la màxima transparència de tots els processos.

DOCUMENTACIÓ D'INTERÈS

Below Content Viewlet

Document Actions