Notícies

Navigation Bar

Dilluns 21 de gener comença una nova campanya d'asfaltat de carrers

S'asfaltaran 17 carrers de diverses zones de Premià de Dalt, 4 d'ells sencers i dels 13 restants, els trams més malmesos pel trànsit rodat

Above Content Body

Content Core

L'Ajuntament segueix treballant per tal de millorar la xarxa de carrers i la via pública del municipi. Així, dilluns 21 de gener comença una nova tanda de renovació de l'asfaltat de carrers del municipi. Concretament, s'asfaltaran 1.782m de 17 vies, ja siguin senceres (passatge Santa Elena, carrer Dolça de Provença, carrer de Santa Joaquima i carrer dels Clavells) o trams.

A part, també es farà l'arranjament de 8 carrers més, camí de la Pedrera, Mossèn Josep Mas, av. Collet de la Cisa, av. de la Caritat, Hipòlito Lázaro, ronda Santiago Rusiñol, Joan Maragall i av. Fèlix Millet. En total, 1.809m2.

Amb aquesta nova campanya de renovació del paviment es vol corregir sots, desnivells i imperfeccions d'algunes vies, tot fent-les més transitables i còmodes per al passeig de vianants i/o el trànsit de vehicles.

Aquests treballs s'emmarquen en l'aposta de l'Ajuntament per donar un salt de qualitat en matèria de manteniment i cura de la via pública de Premià de Dalt.

Les obres començaran per torrent Castells i les Pèrgoles.

Below Content Viewlet

Document Actions