Notícies

Navigation Bar

Dilluns 20 de juliol s’obre la convocatòria de beques de menjador escolar per al curs 2020-21

Les sol·licituds es formalitzaran mitjançant els impresos normalitzats i s’han de lliurar a l’Ajuntament com a màxim fins al 30 d’octubre de 2020

Above Content Body

Content Core

Els ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2020-21 són una prestació que s’adreça a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics.

Per a l’atorgament dels ajuts de menjador, a càrrec del Consell Comarcal del Maresme, es tindrà en compte la situació socioeconòmica de la unitat familiar de l’any anterior a la convocatòria i, si es compleixen els criteris econòmics, es valoraran les puntuacions complementàries que són les situacions específiques que pugui acreditar la família i els Serveis Socials municipals.

S'atorgaran ajuts del 50% o de fins al 100% del cost de menjador als alumnes que compleixin els requisits establerts, cost que en cap cas podrà superar el preu màxim establert pel Departament d'Ensenyament pels dies lectius del curs escolar.

Qui pot demanar la beca?

Totes aquelles famílies empadronades a Premià de Dalt que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO.

Període de presentació

El termini de presentació de sol·licituds comença el 20 de juliol i finalitza el 30 d’octubre de 2020

L’Ajuntament de Premià de Dalt  és l'ens encarregat de tramitar les sol·licituds dels alumnes empadronats al municipi.

En el context de situació excepcional per evitar la propagació de la COVID-19, les sol·licituds es tramitaran telemàticament a través del web municipal, concretament a la Seu-e, o amb cita prèvia a l’OAC que també podeu demanar des del web municipal: https://outlook.office365.com/owa/calendar/AjuntamentPremiadeDalt2@ajpremiadedalt.onmicrosoft.com/bookings/

 


Documents relacionats:

Acord de la JGL sobre termini presentació de sol·licituds

Bases de la convocatòria del Consell Comarcal del Maresme CAT

Bases de la convocatòria del Consell Comarcal del Maresme ES

Model de sol·licitud CAT

Model de solicitud ES

 

Below Content Viewlet

Document Actions