Notícies

Navigation Bar

Dilluns 15 de març de 2021 té lloc un nou Ple ordinari

Trenta-dos són els punts que es tractaran en aquest Ple, que tindrà lloc a les 19.30 hores i de forma telemàtica. El podreu seguir en directe al canal Youtube de Premià de Dalt Media.

Above Content Body

Content Core

La sessió començarà amb l'informe de regidories amb què les regidores i regidors informen al Ple de les activitats pròpies de les seves delegacions. Els punts 2, 3 i 4 corresponen a l'àrea d'Alcaldia i fan referència a la lectura i aprovació de les actes de les sessions de ple anteriors, concretament, les números 1 i 2; el despatx oficial en què la Secretària municipal informa dels contractes i acords subscrits a la Junta de Govern Local i, finalment, l'aprovació inicial de les Bases reguladores específiques per a l'atorgament de subvencions al teixit empresarial per a fomentar l'ocupació.

Des de Recursos Humans i Organització, es proposa al Ple aprovar l'autorització de la declaració de compatibilitat del treballador JMC, per a la realització d'una activitat professional com a arquitecte tècnic lliberal; i la modificació del catàleg de llocs de treball de la Corporació i de la plantilla orgànica del personal funcionari per a l'exercici 2021.

Mocions

De mocions, els grups municipals en proposen 6. Tots els grups municipals a excepció de Ciutadans, és a dir, Junts, PSC, ERC-AM i la Crida, en presenten una conjuntament amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Junts, ERC i la Crida proposen, de forma conjunta, d'una banda, donar suport a l'amnistia dels presos/es polítics/es, represaliats/es i persones exiliades, i de l'altra, a favor de la llibertat d'expressió.

Crida Premià de Dalt presenta dues mocions en solitari. La primera per exigir la retirada de les acusacions de la Generalitat en les causes contra manifestants per les llibertats nacionals i els drets socials. I l'altra per a la preservació del patrimoni de Premià de Dalt.

Finalment, Ciutadans proposa en solitari una moció per a realitzar una auditoria integral de l'Ajuntament.

Precs i preguntes

ERC fa 6 preguntes al Govern (sobre mobilitat, tècnica de Cultura, funcions de la nova TAG i Cap de serveis a les persones, regidors/es amb funcions de coordinadors d'àrees, La Poma BikePark i forn de can Nolla), i 2 precs (barana davant la Cooperativa i oferta cultural).

Crida Premià de Dalt formula 4 preguntes, sobre activitats culturals, municipalització de l'aigua, arbrat i sobre la vegetació que envaeix les voreres.

Ciutadans realitza 7 preguntes relatives al forn de can Nolla, manteniment de l'enllumenat públic, reunions de la societat municipal La Pinassa i el seu Consell d'Administració, subvencions des d'Acció Social, contracte amb el bus Casas i sobre els fons europeus Next Generation. També fa 1 prec relatiu a una millor senyalització dels carrers del nucli antic.

 

El Ple el podreu seguir en directe mitjançant Premià de Dalt Media Oficial a partir de les 19.30 hores.


DOCUMENTS D'INTERÈS 

Ordre del Dia

Mocions

Moció 8 de Març (JUNTS, PSC, ERC i Crida).

Moció de suport a l'Amnistia (JUNTS, ERC i Crida).

Moció a favor de la llibertat d'expressió (JUNTS, ERC i Crida).

Moció per exigir retirada acusacions de la Generallitat en causes contra manifestants per les llibertats nacionals i els drets socials (Crida).

Moció per a la preservació del patrimoni de Premià de Dalt (Crida).

Moció per a la realització d'una auditoria integral de l'Ajuntament de Premià de Dalt (Ciutadans).

 

Below Content Viewlet

Document Actions