Notícies

Navigation Bar

Dilluns 12 de març té lloc el Ple ordinari

Vint punts conformen l'ordre del dia a tractar el dilluns 12 de març, a les vuit del vespre, a la sala de sessions de l'Ajuntament. Podeu seguir el desenvolupament de la sessió a través del Twitter corporatiu

Above Content Body

Content Core

El Ple del mes de març començarà a les 20.00h a la sala de plens de l'Ajuntament. S'hi presenten temes dels àmbits d'Alcaldia, Hisenda i de Territori/Urbanisme. Pel que fa a les mocions, el grup municipal de la Crida en presenta quatre (per a fer front a la sitauació d'emergència social, per unes pensions dignes, per no convidar l'exèrcit ni cossos repressius i  per impulsar una xarxa wi-fi lliure i serveis de telefonia cooperativa associats). 

Des de l'àrea d'Hisenda es dona compte de l'aprovació de la liquidació del pressupost de l'exercici 2017.

Quant a precs i preguntes, el PP en presenta 7 sobre mitjans de comunicació, dipòsit municipal de vehicles, seguretat ciutadana, reciclatge i sobre el BikePark La Poma; mentre que Crida Premià de Dalt fa un prec sobre les tanques del camp municipal de futbol i formula 2 preguntes sobre el ressalt de la carretera d'Enllaç i mesures de seguretat per evitar més accidents a la carretera a Premià de Mar.

 

Consulteu aquí l'ordre del dia a debatre dilluns en el Ple (Tauler de la seu-e).

Ordre del dia

Below Content Viewlet

Document Actions