Notícies

Navigation Bar

Desmantellada una plantació de marihuana en una casa a Premià de Dalt

Dins la casa es van localitzar prop de 800 plantes de marihuana i es va desmantellar tota la infraestructura per al seu cultiu

Above Content Body

Content Core

Desmantellada una plantació de marihuana en una casa a Premià de Dalt
Foto: Mossos d'Esquadra

Agents de la Unitat d’investigació de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir el dijous 3 d’octubre un home de 51 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Premià de Dalt com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a principis del mes d’abril quan els agents van tenir coneixement que en un domicili del carrer Balmes del municipi s’hi cultivava marihuana.

Les gestions que van efectuar els investigadors van corroborar aquests fets. Van comprovar que les finestres de l’habitatge estaven sempre tancades, també aparells d’aire condicionat funcionant les 24 hores i es desprenia una forta olor a marihuana. Un informe de la companyia elèctrica va confirmar l’elevat consum elèctric i també la connexió fraudulenta a la xarxa que provocava problemes en el subministrament elèctric de la zona.

El matí del dia 3 d’octubre els investigadors van detenir un home quan sortia de la casa. El posterior registre efectuat amb consentiment del detingut va permetre intervenir prop de 800 plantes de marihuana distribuïdes en diferents estances i desmantellar tota la infraestructura pel cultiu: làmpades halògenes, aparells d’aire condicionat, sistema de ventilació i reg entre d’altres.

Tècnics de la companyia elèctrica van restablir la normal connexió i la seguretat en la instal·lació. 

Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

  

FONT: Mossos d'Esquadra

Below Content Viewlet

Document Actions