Notícies

Navigation Bar

Descobreix els tresors patrimonials de Premià de Dalt amb les Jornades Europees de Patrimoni 2019

El municipi hi participa amb la ruta guiada 'Passejant amb Marià Manent'

Above Content Body

Content Core

Dissabte 12 d’octubre, a partir de les 11 del matí, el municipi tornarà a participar a les JEP19, les Jornades Europees de Patrimoni, una iniciativa que reivindica la riquesa patrimonial de Catalunya a través d’activitats gratuïtes, lúdiques i pedagògiques per tot el territori. 

Premià de Dalt torna, un any més, a participar activament en les Jornades Europees de Patrimoni, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat. D’aquesta manera, el dissabte 12 d’octubre, el municipi s’unirà als centenars de localitats i entitats de tot Catalunya que també celebraran la jornada.

Així, el 12 d’octubre tindrà lloc la Ruta guiada Passejant amb Marià Manent. Es tracta d’una activitat gratuïta que es fa cada mes i que a l’octubre s’ha fet coincidir amb les jornades. La ruta guiada sortirà a les 11 del matí del parc Felicià Xarrié  i us permetrà submergir-vos en el Premià de Dalt que veien els ulls de Marià Manent, alhora que és una gran oportunitat per conèixer la riquesa i el patrimoni del nostre entorn més proper.

Les places són limitades així que us heu d'inscriure prèviament. Podeu fer-ho al tel. 93 693 15 90.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa que programa activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural català a la ciutadania. Tota la informació de les JEP19 al web: patrimoni.gencat.cat/jep2019.

Below Content Viewlet

Document Actions