Notícies

Navigation Bar

Del 9 al 20 de maig de 2022, preinscripció telemàtica a les Escoles Bressol Municipals

L'oferta de places és limitada i es distribuirà en funcció de la demanda, el barem de punts i les possibilitats dels dos centres.

Above Content Body

Content Core

Totes les famílies de Premià de Dalt amb infants en edat d'accedir a les Escoles Bressol Municipals han rebut una comunicació informant-les de què ffer en cas d'estar inbteressades a sol·licitar una plaça. 

Com fer la preinscripció 0-3 pública?

La preinscripció es farà de forma telemàtica del 9 al 20 de maig de 2022, a través de dos enllaços, un per a l'Escola Bressol Municipal de Cristòfol Ferrer i l'altre per a la de Santa Anna.

En el cas excepcional que no sigui possible fer el tràmit via Internet, podeu demanar cita prèvia a l'OAC per ajudar-vos a fer el tràmit:

Portes obertes a les Escoles Bressol Municipals

Les famílies interessades podeu demanar hora per a les portes obertes i visitar el centre. Només heu d'emplenar aquest formulari i us donaran dia i hora, mantenint les mesures anti Covid marcades per la Conselleria de Salut.

També podeu visitar l’escola de forma virtual als següents enllaços o a les xarxes socials de les EscolesBressol Municipals (Facebook i Instagram). 


 

Documentació

Calendari

NOU: Documentació a aportar i criteris de puntuació

Carta a famílies

Preus públics Escoles Bressol Municipals

 

Below Content Viewlet

Document Actions