Notícies

Navigation Bar

Del 5 al 6 de gener es retiren els contenidors per a evitar possibles incidents durant la Nit de Reis

L'Ajuntament demana la col·laboració dels veïns perquè treguin la brossa el dia de Reis i evitin fer-ho el dia 5 de gener

Above Content Body

Content Core

La "Comissió Nit de Reis" integrada per Mossos d'Esquadra, Policia Local, ADF, entitats i associacions locals, veïns i diferents regidories han decidit de nou posar en marxa aquesta mesura amb l'objectiu d'evitar possibles actes vandàlics amb els contenidors de reciclatge situats al nucli antic.

A banda, l’Ajuntament de Premià de Dalt ha publicat un Ban en què es demana seny i responsabilitat als joves que celebren la Nit de Reis amb bromes i movent coses de lloc. Podeu llegir-lo AQUÍ.

Aquestes són les bateries de contenidors que es retiraran de la via pública del 5 al 6 de gener de 2019:

Passatge Cooperativa, plaça de la Vila, SC Sant Jaume, carretera a Premià de Mar (Sindicat), carretera a Premià de Mar (parc Felicià Xarrié), carretera del Ramal, Josep Maria de Segarra, carrer de la Cisa (alçada merceria i també a l’hostal), Riera/ctra. Enllaç, carrer dels Arbres, Carmela Rovira, passeig de Can Balet (pavelló), carretera d’Enllaç (Club de Tennis), Vogi, Riereta (alçada antic Correus), Riera de Sant Pere/carrer can Figueres, Joan Miró, carrer de l’Església, passatge Marià Manent, Santuari de la Cisa, carrer Anselm Clavé, carretera a Premià de Mar/camí de l'Empedrat, camí de la Costa, Riera de Sant Pere i Camp Municipal de Futbol.

 

Below Content Viewlet

Document Actions