Notícies

Navigation Bar

Del 22 de febrer al 3 de març, Barçakids serà a Premià de Dalt sota el lema "Qui té valors, guanya"

L'Escola Santa Anna hi participarà durant aquests 10 dies

Above Content Body

Content Core

BarçakidsBarçakidsBarçakids és un projecte de la Fundació del FC Barcelona centrat en l’Educació en Valors a través de l’esport. El seu programa escolar itinerant està dirigit als centres educatius de primària, i el curs 2017-18 assoleix la seva sisena edició. Tot aquest temps hi han participat escoles d’arreu de Catalunya.

El projecte amb el lema "Qui té valors, guanya" s’adreça  a nens i nenes de 6 a 12 anys amb la finalitat de fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l'esport i el joc i de la participació activa i inclusiva .
L’objectiu és treballar, amb dos grups per classe, durant una jornada (de 9.30h a 16.00h), els valors a través de l’esport, però també en altres situacions de la vida quotidiana del nen/a: a l’escola, a casa i en el seu entorn. Concretament, les activitats programades combinen classes teòriques amb jocs pràctics on s’apliquen els valors que Barçakids vol difondre.

L'objectiu de BarçaKids es treballa amb rigor pedagògic ialhora a través de procediments dinàmics i innovadors per tal de promoure en els infants l'anàlisi i el coneixement d'hàbits i actituds que generin canvis per ajudar-los a créixer a nivell personal i col·lectiu, mitjançant l'esport, que és, en tot moment, l'eix motivador de l'aprenentatge.

El programa és molt innovador i ofereix eines de suport aprofitant les noves tecnologies. A més, està pensat per als nens i nenes individualment,  també per treballar els valors amb les famílies i finalment, oferint material didàctic de suport per als educadors i educadores.

El format del programa és sense cap mena de dubtes molt original. Sobretot perquè s'ha sabut adaptar els continguts del programa al públic a qui va adreçat. Des de la creació d'una mascota (un drac), una samarreta, un anagrama i un lema, fins a una proposta d'unitats didàctiques per al professorat.

BarçaKids té dues línies de treball: una de presencial i una altra de virtual. La presencial ofereix a les escoles treballar els valors a través d'unitats didàctiques i la virtual, la creació d'una plataforma virtual que complementa i dóna continuïtat a la presencial, però que alhora s'obre a la participació de tota la comunitat internauta.

Aquest programa escolar s’instal·larà a Premià de Dalt del 22 de febrer al 3 de març al Camp de Futbol de Premià de Dalt. La seva visita ha estat una iniciativa de l'AMPA de l'Escola Marià Manent, en el decurs de les reunions periòdiques que totes les AMPA dels centres públics de Premià de Dalt porten a terme. El centre participant durant aquests 10 dies és l’Escola Santa Anna.

Barçakids  Barçakids Barçakids

 Barçakids  BarçakidsBarçakids

 Barçakids    BarçakidsBarçakids

Barçakids  Barçakids   Barçakids  

Below Content Viewlet

Document Actions