Notícies

Navigation Bar

Del 2 al 8 de febrer té lloc la 6a Setmana Oncològica de Premià de Dalt

El lema d’enguany és ‘El càncer ja és una malaltia crònica’

Above Content Body

Content Core

La Fundació Oncolliga organitza un any més la Setmana Oncològica de Premià de Dalt, que enguany arriba a la sisena edició.

La jornada tindrà lloc del 2 al 8 de febrer de 2019, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer que se celebra cada 4 de febrer, i s’ha organitzat una activitat per dia entorn aquesta malaltia.

El tret de sortida de la setmana oncològica serà diumenge 2 de febrer amb la presentació de la setmana i una conferència monòleg “Professor”, a càrrec d’Oscar Blesas. El director de la Fundació Oncolliga, Xavier López, participarà en l’acte de presentació que tindrà lloc al Teatre Societat Cultural Sant Jaume.

Al llarg de tota la setmana hi ha programades diverses activitats a diversos espai del municipi, que podeu consultar EN AQUEST ENLLAÇ.

Nova activitat diumenge 9 de febrer

Diumenge al matí, d’11 a 14h, s’ha afegit una darrera activitat, força original. Sota el títol ‘Es busquen cowgirls & cowboys solidaris’, la plaça l’Espolsada -al costat del pavelló poliesportiu municipal- serà l’escenari d’un concert solidari a càrrec de Jeb Andrews Foundation Band, una demostració de monta western a càrrec de Xavi Peralba, i diversió per a totes les edats amb un brau mecànic solidari. La totalitat de les aportacions d’aquesta activitat són per ajudar famílies amb nens i nenes amb càncer.

Below Content Viewlet

Document Actions