Notícies

Navigation Bar

Del 2 al 4 de gener, el circ de Nadal és a la Societat Cultural Sant Jaume

La companyia convidada és El Negro y El Flaco i està dedicada al teatre i al circ, sempre molt a prop del joc còmic i participatiu amb l'espectador.

Above Content Body

Content Core

La Societat Cultural Sant Jaume, entitat cultural centenària del municipi, torna a programar l'ACIRCA'T, el circ de Nadal a Premià de Dalt i ho fa amb tallers de circ al matí i a la tarda amb l’espectacle “Alquímia” de la companyia El Negro y el Flaco.

La proposta són tres dies de circ, 2, 3 i 4 de gener, amb tallers i espectacle. Enguany l'ACIRCA'T combinarà els espais. Així, els Tallers de Circ matinals tindran lloc a l'aire lliure, a l'espaiós pati de la masia, en horari d'11 a 13h i a la tarda, l'espectacle de circ “Alquímia” es farà a les 18h al Teatre Sant Jaume.

La companyia convidada és El Negro y El Flaco i està dedicada al teatre i al circ, sempre molt a prop del joc còmic i participatiu amb l'espectador. La veterana companyia catalano-argentina va néixer l’any 1994 i presentarà a Premià de Dalt la seva primera creació, “Alquímia”, un dels tres espectacles que té en gira. Es tracta d’un divertiment on es pot gaudir de veure el seu art amb els malabars i la proximitat amb el públic.

Els tallers estan pensats per a la descoberta i pràctica d'algunes disciplines del circ. S'hi pot participar tan un dia puntual com els tres dies i evolucionar en l'art dels malabars i els equilibris. Adreçats a totes les edats, estan especialment recomanats a partir dels 3-4 anys, quan els infants ja tenen més control del cos per a fer manipulació i petits equilibris. Els mateixos artistes, amb molta experiència com a formadors en escoles de circ, en seran els encarregats.

La Societat Cultural aposta un any més, i ja són tres, per ampliar l'oferta cultural i consolidar el Nadal amb una proposta de circ i per a tota la família i a preus populars. Participar el taller té el preu de 3 euros/dia i l'entrada a l'espectacle “Alquímia”, 4 euros. La inscripció i compra d'entrades es pot fer ja a la seu de l'entitat i al mateix dia a la taquilla del teatre una hora abans.

L'ACIRCA'T arriba a la 3a edició amb ganes que les famílies vinguin a gaudir de la màgia del circ i la convivència a la que convida i ho converteixin en una tradició de Nadal. Tant el primer com el segon any es va comptar amb la Companyia Circ Xic i el seu Teatre de Funàmbuls dins el domo, una mena de vela de mitja esfera amb capacitat per a 100 persones. Aquest 2017 la companyia El Negro y El Flaco arribada recentment del Nepal col·laborant amb Pallassos Sense Fronteres, ens farà gaudir de la seva “Alquímia”, per la seva combinació màgica de circ i teatre.

L'organització de l'ACIRCA'T és a càrrec de la Societat Cultural Sant Jaume, que forma part de la Xarxa i la Federació d'Ateneus de Catalunya, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt. Com a col·laboradors, la Granja restaurant Sant Jaume i CIRCulant.

Below Content Viewlet

Document Actions