Notícies

Navigation Bar

Cristina Ortega és la guanyadora del 5è Concurs de cartells “Dia de la Dona”

El lema triat per aquest any ha estat "Quin cos(t) té?" per a reflexionar sobre què passa quan el nostre cos no es correspon amb els ideals de bellesa que estableixen la publicitat, la moda i els mitjans de comunicació, entre altres.

Above Content Body

Content Core

El primer premi del concurs de cartells que s’organitza a l’INS Valerià Pujol del municipi per a triar l’obra que ha d’il·lustrar la programació per a commemorar el 8 de març, Dia de les Dones, ja té guanyadora. Es tracta de la Cristina Ortega, alumna de 1r de batxillerat, i la seva obra “No matter my size”.

El cartell primer finalista ha estat “Para presumir hay que sufrir” de la Isabella Quero, alumna de 2n de batxillerat, mentre que el segon finalista ha estat “You are beautiful” de la Núria Rodríguez, estudiant de 1r de batxillerat.

Enguany el concurs ha arribat a la seva 5a edició i el lema triat per aquest any ha estat "Quin cos(t) té?" per a reflexionar sobre què passa quan el nostre cos no es correspon amb els ideals de bellesa que estableixen la publicitat, la moda i els mitjans de comunicació, entre altres. Hi han participat els alumnes de l'INS Valerià Pujol des de 1r d'ESO a 2n de batxillerat.

El concurs l'organitza l'INS Valerià Pujol i hi col·laboren el PIJ la Fletxa i les regidories d'Ensenyament, Igualtat i Joventut.

Cartell guanyador “No matter my size”. Autora: Cristina Ortega

1r finalista “Para presumir hay que sufrir”. Autora: Isabella Quero

 

2n finalista “You are beautiful”. Autora: Núria Rodríguez

Below Content Viewlet

Document Actions