Notícies

Navigation Bar

Consells preventius davant la previsió de nevades en cotes baixes

Davant la previsió de possibles nevades a cotes baixes, us deixem els consells que ens facilita el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

Above Content Body

Content Core

A l'habitatge:

Tingueu preparat: un transistor i piles de recanvi, llanternes, aliments rics en calories, combustible per a la calefacció i una farmaciola amb els medicaments habituals.

Reviseu: els punts d'entrada d'aire (cal que els protegiu amb una cinta que aïlli), l'estat de la teulada i el baixant d'aigua, les branques dels arbres (si són massa llargues cal que les podeu) i l'estat de la calefacció.

Al vehicle:

Disposeu de cadenes en bon estat, llanterna i manta de viatge.

Comproveu l'estat de les bateries, el dipòsit de benzina, els llums, els frens, els pneumàtics, la calefacció, el parabrisa...

 

Consulteu les previsions meteorològiques, i si us heu de desplaçar, consulteu l'estat de la xarxa viària i les rutes a seguir (vegeu informació relacionada) 

Servei Meteorològic de Catalunya (SMC)

Servei Català de Trànsit

Portal de la mobilitat

012 Atenció Ciutadana

 

En situació d'emergència seguiu les informacions i les indicacions de les autoritats. Informeu-vos a través dels mitjans de comunicació social (emissores de ràdio, televisió, web, twitter, etc.).

Seguiu també els Consells específics per a onades de fred.

Recordeu: si necessiteu ajut durant l'emergència, truqueu al 112.

Tríptic Consells

Below Content Viewlet

Document Actions