Notícies

Navigation Bar

Compte enrere per a l'Estiu Jove 2020!

L'activitat tindrà lloc entre el 6 i el 31 de juliol, de 10 a 14 hores. Les preinscripcions es poden fer fins al 17 de juny amb instància digital que trobareu a la Seu-e.

Above Content Body

Content Core

L'Estiu Jove és un casal d'estiu adreçat a joves entre 12 i 16 anys que han cursat 1r d'ESO. El casal disposa de 24 places per setmana. Cadascuna de les setmanes de l'Estiu Jove té una reserva de 4 places destinades a joves derivats del departament de Benestar Social i Família.

Content Core

La distribució de les places es farà de la següent manera:

  • 20 places per setmana de casal, de les quals es podrà assumir un màxim de 24 places per setmana en horari de 10 a 14 hores.

En el supòsit que la demanda de places sigui major que l'oferta, es farà un sorteig en què es prioritzaran els joves empadronats a Premià de Dalt. 

Els interessats tenen de termini fins el 17 de juny de 2020 (inclòs) per a registrar la seva sol·licitud a l'OAC. S'ha de fer amb instància digital a través de la Seu-e és necessari el DNI del tutor/a i DNI de la persona jove. 

El 19 de juny es farà el sorteig per a formalitzar el nombre de places concretes a l'Estiu Jove 2020, segurament també de forma telemàtica. Tanmateix, el nombre de places i la seva distribució podrà variar i restarà condicionada a les mesures que la Generalitat de Catalunya estableixi al respecte a conseqüència de la Covid 19.

El preu del casal és de 10,00€/setmana, despeses de transport no incloses.

Les inscripcions es faran el 22 de juny de 10 a 14h i de 17 a 20h al PIJ La Fletxa amb cita prèvia.


Bases de l'Estiu Jove 2020

Below Content Viewlet

Document Actions