Notícies

Navigation Bar

Avui ha començat la neteja de les franges perimetrals al nucli urbà

Les tasques consisteixen en eliminació d’arbres deixant la densitat de peus arboris que marca la llei, desbrossament de la vegetació, aclariment dels matolls i retirada de la vegetació seca

Above Content Body

Content Core

Avui dilluns 22 d'octubre l’Ajuntament de Premià de Dalt ha iniciat els treballs per a mantenir en estat òptim la franja perimetral de protecció contra incendis forestals del municipi. Aquesta franja és una zona de 25 metres d’amplada que envolta el perímetre lliure de vegetació seca i massa arbòria. Concretament, s'ha començat a actual pel barri del Remei.

L'objectiu és mantenir nets els 25 metres des del límit de la zona urbana, segons les indicacions de la legislació vigent en matèria de prevenció d'incendis. El Govern va aprovar el Pla de Prevenció d’incendis forestals a les Urbanitzacions i nuclis que limiten amb el bosc (PPU) el 2 de maig de 2018.

Les tasques consisteixen en eliminació d’arbres deixant la densitat de peus arboris que marca la llei, desbrossar la vegetació, aclarir els matolls i retirar la vegetació seca. El cost d’aquesta actuació és de 52.207,17 euros (Import Direcció Obra: 3.819,97€ i Execució: 48.387,20 €), i la Diputació de Barcelona subvenciona el 85% de la despesa.

Aquesta és una tasca de prevenció d’incendis forestals que té com a objectiu millorar la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, i disminuir el risc de propagació d’un incendi forestal. El material que es retiri es dipositarà en un terreny municipal de la zona industrial de La Suïssa el qual estarà tancat i degudament senyalitzat.

La previsió és que les franges quedin enllestides abans del 31 de desembre de 2018.

Cliqueu a la imatge per a descarregar-vos el plànol de situació on s'actua per a executar les franges perimetrals.

 

Below Content Viewlet

Document Actions