Notícies

Navigation Bar

Arrenca el procés de construcció d'una sala polivalent a l’Escola Santa Anna

És un equipament llargament reivindicat per l'escola i famílies amb alumnes al centre, que es començarà a construir aquest any i que obrirà les seves portes al llarg del curs 2018-19.

Above Content Body

Content Core

La sala polivalent és un equipament llargament reivindicat per les famílies amb alumnes a l'Escola Santa Anna i els veïns del barri Santa Anna - Tió que també serà un gimnàs per al centre educatiu.

Amb una superfície de prop de 590m2, avui dilluns 5 de març ha començat el procés de licitació d’aquesta obra, una nova actuació que forma part del programa Pla de Barris Santa  Maria, Santa Anna -Tió.

Les obres consisteixen en la creació d'una sala polivalent d'usos múltiples a l'entorn de l'actual Escola Santa Anna. Aquesta sala principal, de doble alçada, disposarà d'un escenari amb accés directe a un vestuari vinculat als usos de teatre, espectacles i/o esdeveniments, dos magatzems i una sala amb altres vestuaris vinculats als usos esportius d'aquest equipament.


En el disseny dels espais de la sala polivalent s'ha previst l'ús de la sala independentment de l'activitat de l’escola, mitjançant l'adequació de l'actual accés des del torrent de Santa Anna. Per tant, un nou espai a disposició dels veïns del barri ue complementarà l'Espai Santa Anna.

Amb la proposta del nou edifici es fa una reordenació del seu entorn, tant pel que fa a les instal·lacions com a l'accés a les pistes o l'accés des del torrent Santa Anna.

Below Content Viewlet

Document Actions