Notícies

Navigation Bar

Arrenca "Aliments per Premià", una campanya organitzada pels Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar, Càrites Sant Pere de Premià de Dalt i Santa Maria de Premià de Mar

Above Content Body

Content Core

Recurs recollida d'aliments CàritasL’actual crisi està repercutint directament en la situació econòmica de moltes famílies.  La pèrdua de feina, les dificultats per trobar un nou treball, l’esgotament del dret a rebre la prestació d’atur... fa que moltes persones es trobin en una situació de precarietat i que no puguin assumir les despeses bàsiques d’alimentació, habitatge, etc.

Durant els últims mesos, a Càritas parroquial s’ha constatat un progressiu augment en el nombre de demandes d’aliments  per part de famílies que viuen tant a Premià de Mar com a Premià de Dalt.  En general, les famílies que reben un ajut de Càritas són conegudes, ateses, i derivades per Serveis Socials.

Per pal·liar aquesta realitat es proposa fer una campanya de recollida d’aliments a Premià de Dalt i Premià de Mar.  Els productes recollits serviran per ajudar a les famílies que necessitin aquest suport i que són derivades de Serveis Socials.

L'objectiu és recollir aliments bàsics i no peribles: galetes, oli, sucre, llegums, llaunes de tonyina o sardines, llet, farina, pasta, cacao en pols (colacao, nesquik o de qualsevol marca), per donar suport a famílies amb necessitats econòmiques.

A partir d’avui i fins el dia 17 de novembre trobareu molts punts de recollida a Premià de Dalt, Entitats municipals, botigues, etc.
I també es recolliran aliments als supermercats Sorli Discau els caps de setmana del 9 al 17 de novembre.

A banda, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Premià de Dalt trobareu un punt de recollida d’aliments, perquè pugueu col·laborar tots aquells que hi estigueu interessats.

Below Content Viewlet

Document Actions