Notícies

Navigation Bar

Arkaitz Armendariz i Emil Johansson, campions de la 12a Happy Ride Weekend a La Poma Bike Park

Premià de Dalt ha tornat a convertir-se en l'escenari d'una de les competicions de Dirt Jump més espectaculars del món

Above Content Body

Content Core

Arkaitz Armendariz i Emil Johansson, campions de la 12a Happy Ride Weekend a La Poma Bike Park
©Diego Mora

Més de 3.500 persones s'han acostat aquest cap de setmana a La Poma Bikepark a Premià de Dalt per gaudir de l'acció de 150 riders de 12 nacionalitats durant la 12a edició del Happy Ride Weekend, una competició de dirt jump i pump track.

Aquesta competició és la més esperada de la temporada per el seu espectacular format que barreja competitivitat i diversió mentre els millors riders del món desafien la gravetat en totes les seves formes.

El dissabte ha començat amb la competició de Dirt Jump Kids, que s'ha estrenat en aquesta edició per donar l'oportunitat als més petits de demostrar les seves habilitats en els salts. És una iniciativa pionera ja que no hi ha altres competicions de Dirt Jump per a nens.

La tarda de dissabte ha començat amb l'actuació dels riders amateurs abans de donar pas als riders de la categoria pro, entre ells el campió del món del circuit FMB 2017 i guanyador del Happy Ride Weekend 2016, el suec Emil Johansson, que torna a competir després de la diagnosi i recuperació una lesió congènita a la columna vertebral, i va tornar amb ganes de repetir victòria, encara que el seu compatriota Max Fredriksson i el rider local de la Batlloria, Marcel Durbau no li han posat gens fàcil.

La jornada de diumenge s'ha vist alterada per les fortes ràfegues de vent que han retardat l'inici de la gran final per la qual cosa s'han hagut de mantenir els resultats de la classificatòria del dissabte i donar pas directament als premis especials, que són els favorits tant de públic com riders: el Red Bull Best Air, el Pannini Best Train i el Cash for Tricks.

El rider madrileny Sergio Layos s'ha tornat a proclamar campió en la competició d'alçada, tot i que el francès Tomas Lemoine i el català Marcel Durbau l'hi han complicat les coses, no han pogut superar el seu impresionant salt de 4,35 metres d'alt.

L'equip 'Stratos Team' format pels suecs Max Fredriksson i Emil Johanson, el portuguès Nuno Pintes, el  jove canadenc Jackson Goldstone i el francès Tomas Lemoine s'han endut el premi al Pannini Best Train gràcies a l'espectacularitat i fluïdesa de la seva ronda conjunta .

La gran sorpresa ha estat la victòria del rider noaindarra Arkaitz Armendariz que ha desbancat els favorits en la disciplina de BMX i el local Marcel Durbau en MTB que s'ha guanyat una merescuda segona posició entre els riders suecs Emil Johansson i Max Fredriksson.

El rider local de BMX Erick Ponce ha aconseguit emportar-se el prestigiós premi Best Trick amb un Flip Decade i s'ha convertit en el primer rider d'Espanya i segon del món capaç de realitzar aquesta maniobra.

Durant tot el cap de setmana riders grans i petits han pogut gaudir de les perfectes instal·lacions del bikepark que s'ha convertit ja en un referent internacional per a la pràctica del dirt jump, sens dubte la disciplina més espectacular del ciclisme.

La Poma BikePark

La Poma Bike Park és un espai esportiu i d'oci de 15.000m2 situat a la localitat de Premià de Dalt, entre la platja i muntanya i a 20 minuts de la ciutat de Barcelona.

És una instal·lació de referència internacional on es practiquen activitats esportives relacionades amb la bicicleta, skate, patinets i patins.

Sobre Premià de Dalt

Premià de Dalt es troba a la part mitjana-baixa de la comarca del Maresme, a 22 quilòmetres al nord-oest de Barcelona i a 9 km de la ciutat de Mataró.

Premià de Dalt és tot un referent en l'àmbit dels esports, amb unes instal·lacions envejables. A través de les entitats esportives, es pot practicar un ampli ventall d'activitats, com el bàsquet, el futbol, el patinatge, el vòlei, l'skate, el pàdel, el tennis o la petanca, entre d'altres. Tots aquests esports són un reflex de les inquietuds de la nostra gent i donen a conèixer el gran esperit esportiu que es viu al municipi.

Sobre la Diputació de Barcelona:

El departament d'Esports assisteix, acompanya i coopera amb els ens locals de la província de Barcelona amb la missió de contribuir a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania mitjançant l'impuls de la pràctica esportiva, la assoliment i manteniment de la xarxa de equipaments esportius i la innovació dels serveis esportius municipals. Tot això, amb la visió de posicionar la Gerència de Serveis d'Esports com a referent per millorar la qualitat del esport local a la província.


Per a més informació podeu vistar el web de La Poma Bikepark i seguir La Poma Bikepark a xarxes socials per estar al dia de totes les novetats.

Web: www.lapomabikepark.com

Facebook: www.facebook.com/bikeparklapoma

Instagram: @lapomabikepark


 

IMATGES (©Fermin Iturrioz, ©Diego Mora, ©Daniel Ximenes i ©Alba Pardo)

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions