Notícies

Navigation Bar

Aquest Halloween, Horrorland arriba a Illa Fantasia

El parc del terror obrirà el 15 d’octubre durant 11 dies i s’instal·larà a Illa Fantasia, el parc aquàtic situat a 15 minuts de Barcelona, entre Premià de Dalt i Vilassar de Dalt.

Above Content Body

Content Core

La tercera edició d’Horrorland ja està en marxa. El complex d’oci centrat en el món del terror tornarà a obrir portes el proper 15 d’octubre i ho farà a les instal·lacions del parc aquàtic Illa Fantasia situat al Maresme, a tan sols 15 minuts de Barcelona. El parc, que oferirà una oferta 100% nova, obrirà durant 11 dies amb un aforament limitat i respectant els grups bombolla a l’hora d’accedir a les diferents experiències. Durant els dies d’obertura, Horrorland donarà feina directa a 170 persones.

La nova ubicació neix amb l’objectiu d’esdevenir un referent internacional del món del terror oferint una oferta variada d’activitats al llarg de tot l’any. Horrorland, el parc del terror, obrirà durant la temporada de Halloween; però la resta dels mesos d’hivern, primavera i estiu, l’emplaçament es convertirà en un macro-complex d’escape room i altres experiències relacionades amb el món de l’oci i el terror. Els dos parcs d’oci, l’aquàtic i el del terror, podran conviure perfectament compartint instal·lacions depenent de la temporada.

Atraccions, espectacles i animació de carrer 100% noves

El nou emplaçament ha permès crear des de zero totes les experiències i atraccions. Per això, aquesta temporada Horrorland estrenarà 6 haunted houses (passatges del terror) de temàtiques variades i presentarà una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts del parc. Els visitants també podran gaudir de la zona de jocs, la botiga oficial del parc, punts de restauració, fer-se fotografies amb els personatges i provar el nou “Sustomatón”.

Aquesta temporada el parc només obrirà 11 dies durant els mesos d’octubre i novembre amb un aforament limitat diari de 1500 persones. S’ofereixen diferents modalitats d’entrades a partir de 35€. Es poden adquirir a la pàgina web del parc.

Parc segur. Venda d’entrades per grups bombolla

El nou emplaçament té capacitat per a 8000 persones, però en aquesta edició es limitarà a 1500 per tal de garantir la seguretat dels usuaris i aconseguir una immersió total dels visitants.

S’ha modificat el sistema de venda d’entrades per garantir el distanciament social i vetllar per la seguretat de les persones visitants i treballadores, i com a tal enguany els tiquets d’accés es comercialitzaran per grups. A nivell operatiu, aquest fet implica que la totalitat del grup entrarà dins de cada atracció de manera única i exclusiva garantint la distància social i oferint una experiència 100% immersiva i personalitzada mai no viscuda fins al moment. 

Below Content Viewlet

Document Actions