Notícies

Navigation Bar

Aquest cap de setmana l'Ulisses desembarca a Premià de Dalt

Activitats per a tota la família i edats concentrades a la plaça de la Fàbrica amb el Patrimoni, la Gastronomia i els espectacles com a protagonistes

Above Content Body

Content Core

Per a tancar el Cap de Setmana d'Ulisses, diumenge 24 de setembre al migdia, a la plaça de la Fàbrica, actuarà la popular cantant Gisela amb el seu espectacle "El Llibre màgic". L'entrada és gratuïta. El diumenge també ha confirmat l'assistència el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Hble. Sr. Lluís Puig.

Entre divendres 22 i diumenge 24 de setembre, Premià de Dalt es converteix en territori Ulisses amb un ampli ventall d'activitats amb un element comú, el Plat d'Ulisses, únic al món, que es conserva al Museu de Premià de Dalt.

Divendres nit, a les 20.00h un primer tast gastronòmic arrencarà l'esdeveniment i a les 22.00h tindrà lloc l'esperat concert, gratuït, de Ramon Mirabet, autor d'una de les cançons de l'estiu d'una coneguda marca de cervesa catalana. L'espectacle forma part de la gira "Home is where the heart is".

L'endemà, 23 de setembre, arriba "Descobrim el nostre Patrimoni", en què s'inclouen activitats per als infants. A les 11.00h presentarem l'exposició "Els Clicks d'Ulisses". Hi haurà la xerrada "Viu les escenes del Plat d'Ulisses", amb poesia, música i relat, amb la participació de l'Escola Municipal de Música, l'Associació de Relataires en Català (ARC), l'Associació d'Artistes i el Museu. A les 12.30h, activitats per a infants amb "Construïm l'Odissea del Laberint" amb la participació de l'Escola Municipal de Música i la narració a càrrec de la Maria Garriga, veïna del municipi.

Al vespre, 19.30h, gaudirem del segon tast gastronòmic. Mitja hora més tard, arribarà la Rua d'Ulisses de l'AMPA de l'Escola Marià Manent, amb la participació del Gimnàs del Poliesportiu. Tot seguit, arribarà l'hora de la música amb l'actuació de Carla Sanz, veïna del barri del Remei, i després una mostra de Teatre Musical amb 9'S A Cors i l'espectacle "L'Esperit del Rock".

Diumenge 24 de setembre, al matí tindrà lloc la Cursa Premià de Dalt Ulisses Atac, un tast vermut i activitats esportives diverses amb César Cañas, onze vegades campió del món en Bike Trial, Yago Martínez, pilot del Campionat d'Europa de Motocross i campió d'Espanya de Supercross 2015. I com a sorpresa de darera hora, acturà la popular cantant Gisela amb el seu espectacle "El llibre màgic", en un concert gratuït a la plaça de la Fàbrica.

Durant tota aquesta setmana es pot visitar al vestíbul de l'Ajuntament l'exposició "Els Clicks d'Ulisses".

Al tast gastronòmic de divendres i dissabte participen onze establiments de restauració i el punt itinerant de la DO Alella. I en el tast vermut de diumenge al migdia també.

Below Content Viewlet

Document Actions