Notícies

Navigation Bar

Al novembre comença el Pla personalitzat de recerca activa de feina

Es tracta d'un programa d'orientació laboral conduït per un coach expert en selecció de personal, en Francesc Gelida Latorre.

Above Content Body

Content Core

La regidoria de Promoció econòmica posa en marxa al novembre un programa de coaching per a persones que busquen feina. Arrencarà el 2 de novembre i acabarà el 16 de febrer de 2023. L'acció inclou sessions individuals, sessions grupals i una sessió d'Speed Dating.

Hi pot participar qualsevol persona de Premià de Dalt en recerca de feina.

Com es farà?

  • Sessions individuals: 2 o dj. 3 de novembre, dt. 22 o dj. 24 de novembre, dl. 19 o dt. 20 de desembre i dt. 14 de febrer de 2023. Durada: 45' - 1 h Cada participant disposarà d’espais personalitzats amb el coach, per treballar el seu procés de recerca de feina.
  • Sessions de coaching grupal: de 9.30 a 13.30 h els dies 8, 10, 15, 17 i 29 de novembre. 1, 13 i 15 de desembre. Actitud i motivació, saber vendre’s en un procés de selecció, planificar la recerca de feina, per on buscar feina, com fer i adaptar un currículum vitae, com realitzar una entrevista de feina amb èxit.
  • Sessions de recerca de feina activa: coneixement del mercat laboral actual, inscriure’s i revisar inscripcions a diferents borses de treball, realitzar autocandidatures, preparació de la marca personal i elevator pitch.
  • Speed Dating amb empreses. Entrevistes de curta durada entre persones en recerca de feina i empreses.
  • Presentació de les candidatures dels participants a les empreses del municipi.

Below Content Viewlet

Document Actions