Notícies

Navigation Bar

Afectacions a les línies de Rodalies de Catalunya del 5 al 8 de desembre

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro

Above Content Body

Content Core

Durant els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre, derivat de les obres executades per Adif a l’estació de Sants i a l’àmbit de la futura estació de La Sagrera, els serveis de Rodalies de Catalunya es veuran afectats.

Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha reprogramat el seu servei amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers. Les modificacions afectaran de la següent manera:

R1 (l’Hospitalet de Llobregat – Malgrat/Maçanet-Massanes per Mataró)

  • Els dies 5, 6, 7 i al llarg del dia 8 els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Badalona.
    • Badalona-Malgrat: Servei habitual en tren
    • Badalona – Clot Aragó: Viatgers encaminats a Metro i línia B7 cap a Sant Adrià de Besòs. Des d’aquesta els clients disposen dels serveis de TRAM
    • Malgrat – Blanes: Servei alternatiu per carretera

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro amb correspondència amb estacions de Rodalies afectades.

Durant aquests tres dies, a més de les restriccions explicades, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d’estacionament habitual a Barcelona Sants. Adif intensificarà la informació per megafonia en aquesta estació.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicaran a través de megafonia en estacions, a l’interior dels trens, així com pantalles i teleindicadors.  Els viatgers poden consultar els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies i @adif_es). 

 

Altres línies afactades

R3 (Puigcerdà - L’Hospitalet de Llobregat per Vic)

  • Dissabte 5, diumenge 6 i dilluns 7, els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Sant Andreu Arenal
  • Entre Ribes de Freser i Puigcerdà derivat del les obres de millora que Adif executa al túnel de Toses es realitzar el servei per carretera

Els usuaris de les estacions entre L’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran arribar amb la línia L1 de Metro o les línies R4 i R12 de Rodalies fins a Sant Andreu Arenal per enllaçar amb la línia R3.

R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Vilafranca del Penedès)

  • El dia 7 de desembre es prestarà una freqüència de 4 trens per hora i sentit
  • Fins el 12 de desembre es manté el servei alternatiu entre Sant Sadurní i Martorell derivat de les actuacions que Adif està duent a terme en aquell tram per la implantació del tercer fil del Corredor Mediterrani

R7 (Cerdanyola Universitat – Sant Andreu Arenal)

  • El dia 7, els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Montcada Bifurcació

Els viatgers amb origen o destinació Sant Andreu Arenal o Torre del Baró podran continuar el seu recorregut en els trens de les línies R3, R4 i R12.


 

Below Content Viewlet

Document Actions