Notícies

Navigation Bar

Acte institucional en senyal de dol

Dilluns 9 de juliol el Consistori convoca els veïns a fer un minut de silenci en senyal de dol per la nadó que va morir dissabte passat en un tràgic accident al municipi

Above Content Body

Content Core

L'Ajuntament de Premià de Dalt ha convocat per aquest dilluns 9 de juliol a les vuit del vespre a la plaça de la Fàbrica, davant del Consistori, un minut de silenci en senyal de dol per la Uma, la nena de 8 mesos veïna del municipi que va morir dissabte 30 de juny en un tràgic accident al poble.

En acabar el minut de silenci, les persones assistents podran deixar el seu missatge en un llibre que s’ha creat per a lliurar-lo a la família afectada amb l'objectiu que contingui els missatges dels veïns de Premià de Dalt com a mostra de record i homenatge a la petita.

Tràgic accident mortal

Dissabte 30 de juny un tràgic accident al nucli antic del poble va provocar la mort d’un nadó i va ferir greument la seva mare, la qual avui evoluciona favorablement.

Per causes que encara s'estan investigant, una furgoneta aparcada es va desfrenar atropellant la dona i la nadó. Davant la gravetat dels fets, l’alcalde, Josep Triadó, va decretar dos dies de dol, la suspensió de la Festa Major que ja havia començat i de tots els actes públics, onejar la bandera de l’edifici consistorial a mig pal amb crespó negre durant els dos dies de dol i traslladar als pares, germans i familiars, la condolença de la Corporació.

Les mostres de condol i de solidaritat dels veïns i entitats locals amb la família i el municipi han estat nombroses. El President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Quim Torra, i l'Hble. Conseller d'Interior, Sr. Miquel Buch, van traslladar el seu condol a l'alcalde, Josep Triadó, posant-se a la seva disposició pel que calgués, així com diversos alcaldes, regidors i regidores dels municipis del voltant.  

Below Content Viewlet

Document Actions