Notícies

Navigation Bar

Acabem de publicar una edició especial de la revista municipal La Pinassa per l'alerta sanitària de la 🦠COVID-19

El butlletí municipal de maig informa de com l'Ajuntament fa front a la pandèmia

Above Content Body

Content Core

'La Pinassa' del mes de maig és una publicació especial sobre la COVID19 i la seva incidència en la vida diària dels veïns i veïnes de Premià de Dalt. Per tant, en les seves pàgines trobareu tota mena d'informació respecte l'evolució del coronavirus, restriccions, mesures de prevenció i darreres novetats en la sortida al carrer i la pràctica esportiva per franges d'edat i d'horaris.

En aquesta edició hi té molt pes la regidoria d'Acció Social i les actuacions que ha tirat endavant aquesta àrea municipal per a garantir l'agtenció social bàsica orientada als perfils de vulnerabilitat que hi ha al municipi. I també el Pla d'impuls econòmic i social que el Govern ha aprovat amb ajuts extraordinaris i excepcionals per a famílies i empresesamb l'objecgtiu de reactivar l'economia i que cap persona es quedi enrere.

També us expliquem en què consisteix la xarxa de persones voluntàries col·laboradora dels Serveis Socials municipals que duu a terme diferents tasques a les persones que necessiten suport i el naixement de 'Mascaretes solidàries' un grup de persones del poble que ha confeccionat mascaretes a casa seva per a repartir-les entre veïns, establiments comercials i gent gran, i, posteriorment, a centres de salut.

El repartiment de mascaretes reutilitzables a les persones majors de 65 anys que ha fet l'Ajuntament a través de la xarxa de voluntariat; la iniciativa de la Policia Local de felicitar els aniversaris dels més petits, o el repartiment casa per casa d'un diploma de bon comportament als menuts, acompanyat del darrer conte infantil 'La Mila i el senyor Viola', i també el d'una flor/planta per la Diada de Sant Jordi que vam haver de celebrar a casa, són altres informacions que trobareu en aquesta revista municipal. 


Descarregueu-vos la revista aquí:

LA PINASSA 148

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions