Notícies

Navigation Bar

A partir del 23 de juliol s'instal·la un nou sòl de cautxú i es cobreix el parc infantil de l’Espai la Fàbrica

La zona de jocs infantils quedarà tancada i inutilitzada fins que hagin acabat les obres de millora, previsiblement en unes 4 o 5 setmanes

Above Content Body

Content Core

El parc infantil de l’Espai la Fàbrica està en plena transformació ja que l’Ajuntament de Premià de Dalt ha iniciat les obres de millora. Com explica l’alcalde, Josep Triadó, “la millora dels nostres parcs infantils és una de les línies prioritàries de treball que vam encetar en la legislatura anterior i que continuem desenvolupant”, ha explicat l’alcalde, Josep Triadó.

Les obres d'arranjament consisteixen en instal·lar paviment i substituir els actuals terres tous de cautxú de les dues àrees de jocs infantils que hi ha, diferenciades segons l'edat dels infants. Concretament, es renova tot el paviment de cautxú per assegurar totes les zones infantils de les diferents àrees de joc amb l’objectiu de millorar la superfície d'esmorteïment d'impactes davant possibles caigudes dels infants.

A part de la substitució del cautxú, la Societat Municipal La Pinassa instal·larà un tipus d’ombrel·la que cobrirà l’àrea de jocs infantils. Es tracta d’un tipus d’ombrel·la que després de l’estiu es podrà retirar i tornar-la a instal·lar quan convingui. És d’un material que protegeix del sol però que alhora deixa passar l’aire.

Mentre durin les obres de renovació del cautxú i d’instal·lació de l’ombrel·la, el parc infantil de La Fàbrica estarà tancat. Previsiblement, l’actuació de millora de la zona infantil estarà enllestida en unes 3-4 setmanes. És a dir, cap a finals del mes d’agost.

Parcs infantils propers a l'Espai la Fàbrica

Descarregueu-vos el plànol aquí. Trobareu els parcs senyalitzats amb una rodona de color groc.

Per a les famílies usuàries, els parcs infantils més propers són el parc d’en Patufet, al costat de la Biblioteca, el del Vogi, al carrer dels Arbres/torrent Mateu Mas, i el del parc Felicià Xarrié, entre el carrer Ciutat d’Olot i la carretera a Premià de Mar.

Exemples del tipus d'ombrel·la triat per a l'Espai la Fàbrica, ja instal·lats a Martorell

   

Below Content Viewlet

Document Actions