Notícies

Navigation Bar

36 equips seran a la International Carnaval Cup

Un any més, Premià de Dalt serà la seu del futbol base internacional i nacional durant el Carnaval.

Above Content Body

Content Core

Del 17 al 19 de febrer es batrà el rècord de participació amb trenta-sis equips de fins a 5 països diferents per gaudir i guanyar el trofeu de campió de la “International Carnaval Cup”. Les xifres del torneig, organitzat per Marín Sports Events amb la col·laboració principal de l'Ajuntament de Premià de Dalt i el CE Premià de Dalt, i amb molts altres patrocinadors que no volen faltar a la cita, reflecteixen l'èxit que té, any rere any, aquest certamen que ja ha aconseguit ser el millor de l’Estat espanyol en aquesta categoria. L’esdeveniment futbolístic confirma la participació de quasi 800 jugadors de les millors pedreres professionals, tant del Maresme com de la resta del món. 

Des de clubs com el CE Premià de Dalt, l’amfitrió del torneig, el Sant Cugat, Granollers o el Manresa, que accepten el repte per primera vegada, tindran la possibilitat d'enfrontar-se als millors jugadors, de la seva mateixa edat, de tot el món. Aquest any, s'han confirmat ja equips amb les millores pedreres del món com ara el Barça, Reial Madrid, Reial Societat, Girona FC, Atlètic de Madrid, RCD Espanyol, Genk, Celta de Vigo, o el València CF.

Una de les grans novetats d'aquesta edició és la retransmissió en directe de la fase final del torneig pel canal Esport3. La cadena pública d’esport català es desplaçarà fins a les instal·lacions de Premià de Dalt, per oferir en directe els partits decisius. Els dies anteriors es podran seguir les trobades a través del canal de Youtube del torneig “International Carnaval Cup”.

Jesús Marín, responsable de l’empresa organitzadora, Marin Sports Events, explica que “seguim apostant fort per l’esdeveniment i cada any ens superem i hi afegim noves sorpreses”. I avança, “el 2024 celebrem el 10è aniversari i el nostre objectiu és arribar a països d’on mai ha participat cap equip, ja que volem dur a Premià de Dalt les millors pedreres professionals del món”. 

Format d'aquesta edició

Hi haurà una fase de grups formada per 9 grups de 4 equips que es jugaran entre divendres i dissabte. Els primers de grup passaran directament a vuitens de final i els segons i 5 millors tercers, jugaran una fase de setzens de final. Diumenge es veuran els partits de la fase de consolació al Municipal de Cabrils, i els vuitens de final juntament amb els quarts de final, semifinals i la gran final al Camp Municipal d’Esports de Premia de Dalt.

Des de l’organització i l’Ajuntament desitgem molta sort als equips i que visquin un gran cap de setmana ple d’emoció, respecte, treball en equip, solidaritat i molt de futbol!

                           

Below Content Viewlet

Document Actions