Notícies

Navigation Bar

‘EQUUS’, dirigida pel nostre veí Denis Fornés, s’estrena per primera vegada en català

El Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, d'on és resident la companyia Cop de Teatre, acollirà quatre úniques funcions els dies 20, 21, 27 i 28 d’octubre de 2018.

Above Content Body

Content Core

Després de l’èxit de les seves anteriors produccions amb ‘La gàbia de les boges’ de J. Poireau (2011), ‘Bent’ de M. Shermann (2012) i ‘Mare Coratge’ (2014) de B. Brecht i sota la direcció de Denis Fornés, Cop de Teatre inclou ara a la companyia a reconeguts professionals del sector teatral i posa dempeus ‘Equus’ de Peter Shaffer, que s’estrenarà, de manera professional i per primera vegada en català.

'EQUUS' és un dels grans clàssics teatrals del segle XX, l’autor s’inspirà a escriure aquest text després de llegir als diaris sobre un crim perpetrat per un adolescent que va cegar a sis cavalls amb un punxó. L’escena macabra fou prou poderosa com per portar el dramaturg anglès a escriure un relat fictici sobre les causes que portaren el jove a perpetrar el damnatge.

El relat de Shaffer se’ns presenta com un text gairebé detectivesc, una aproximació íntima a la figura del jove Alan Strang a través de les converses tingudes amb el seu psicòleg, Martin Dysart en les quals, fent ús dels principis del psicoanàlisi i la psicopatologia, fan referència a les passions i desenganys més personals del jove i, alhora, als diversos personatges que conformen el text. Un relat que ens condueix fins a l’escena del crim i que ens ofereix moments d’intensitat poètica, repulsió, joc i acció en el que no deixa de ser un retrat naturalista de la nostra pròpia societat.

Les entrades per a la pre-estrena al Teatre La Massa es poden comprar a: www.teatrelamassa.cati a www.copdeteatre.com

 

TRAILER 'EQUUS'

Below Content Viewlet

Document Actions