Notícies

Navigation Bar

13 persones denunciades per incivisme durant la Nit de Reis

Les denúncies interposades per la Policia Local de Premià de Dalt són per motius diversos i comporten sancions.

Above Content Body

Content Core

En el marc del dispositiu de control de la Nit de Reis, la Policia Local denuncia 13 persones amb propostes de sancions que oscil·len entre 100 i 30.000 euros, segons la naturalesa dels fets perpetrats.

Es van imposar 7 denúncies de trànsit per un import de 200€ cadascuna per llençar objectes sobre la via pública que feien perillosa la lliure circulació, aturada o estacionament o deteriorament de les instal·lacions; 5 per manca de respecte el que suposa una infracció lleu que es castiga entre 100€ i 600€. Finalment, es va imposar 1 denúncia per manca de respecte, no identificar-se i desobediència als agents, fets que suposen una infracció greu i que comporta sancions econòmiques entre 600 i 30.000 euros, segons estableix l'art. 39 de la Llei 4/2015 de Seguretat Ciutadana.

L’incivisme però no és únicament un problema de la Nit de Reis sinó que, com explica l’alcalde, Josep Triadó, “també es repeteix caps de setmana de la resta de l’any i això no pot ser: tolerància zero. Per tant, hem donat les instruccions pertinents per acabar amb els comportaments d’uns quants que perjudiquen tot Premià de Dalt, ja sigui per les molèsties que provoquen quant a convivència com per malmetre l’espai comú embrutant parcs, fent soroll a la nit o trencant mobiliari urbà”. El regidor de Seguretat Ciutadana, Ginés Marín, explica que “actuacions com les de la Nit de Reis formen part del dispositiu de control de la Policia Local amb l’objectiu de lluitar contra l’incivisme”. I afegeix, “és una prioritat per als agents i per al Govern”.

Below Content Viewlet

Document Actions