FORMULARIS
Formularis - Alcaldia - Gabinet de comunicaciķ - Revista Municipal "La Pinassa" - pag. 4493Escriu a la revista municipal "La Pinassa"
La revista municipal incorpora una secciķ de participaciķ ciutadana, El ciutadā exposa, que recull les preguntes dels ciutadans.

Podeu adreįar els vostres escrits (450 carācters amb espais), al departament de Comunicaciķ, omplint aquest formulari.

Cal que feu constar el vostre nom i cognom, i el vostre DNI.

Els escrits han de ser respectuosos. No es publicaran textos que siguin insultants.

Les preguntes que arribin al departament de Comunicaciķ s'aniran publicant a la revista municipal, en base a l'espai disponible, i totes elles al web municipal, amb la resposta corresponent.

*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s´informa la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a Ajuntament de Premiā de Dalt, plaįa de la Fābrica, núm. 1 de 08338 Premiā de Dalt.
Informaciķ publicada l'1 d'octubre de 2015

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat