FORMULARIS
Formularis - Ārea territori - Obres, manteniment i Mobilitat - pag. 3025Incidčncies a la via pública

incidčnciesL'Ajuntament de Premiā de Dalt posa a disposiciķ dels veīns i veīnes aquest formulari amb la voluntat de vehicular d'una manera més āgil i eficaį les incidčncies incidčncies i desperfectes relacionats amb la via pública (enllumenat públic, neteja, estat de voreres i vials, parcs públics, etc).que els ciutadans detectin.

Mitjanįant aquest breu formulari, podeu aportar una imatge sobre la incidčncia (sots, voreres malmeses, fanals, mobiliari urbā...) que detecteu a qualsevol punt dels carrers i places de Premiā de Dalt i intentarem resoldre-la en la major brevetat de temps possible.

Agraīm la vostra colˇlaboraciķ.

*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda 

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatōriament

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.

 

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat